Ett tryggt val!

 

FÖRETAGSLARM

- Säkerhet för ditt företag

Utvecklingen visar att många företag drabbas av inbrottsförsök eller fullbordade inbrott. Ofta handlar det om större värden rent materiellt sett, men också om kostsamma avbrott i verksamheten med allt vad det innebär av förlorade intäkter och minskad lönsamhet.

Det kräver mer omfattande lösningar beroende på de enskilda förhållandena och den egendom som ska skyddas. Allt från kontor med datorer och teknik till lager med stöldbegärliga varor.

Tag kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation, så kan vi tillsammans diskutera det bästa sättet att skapa ett skydd för ditt företag.

Boka ett besök redan idag!
Telefon 031-797 22 88

HEMLARM

– Ökat skydd för ditt hem

Ha säkerheten på fickan.
En av finesserna i vårt system är en app som du kan ha i din mobil eller iPad. Med den kan du styra, garageportar, larm, belysning och ta bilder. Den ger också indikation i form av ljud. Du har med andra ord alltid koll på läget. Tack vare oss och att du valt den här tjänsten.


Kommer någon så hörs det.
I startpaketet ingår givetvis appen med allt vad det innebär av skydd och säkerhet. Centralenhet, rörelsedetektor, manöverpanel, magnetkontakt och en riktigt högljudd siren som hör av sig om boven kommer.

Så pröva med att skapa dig ett skydd för ditt hem, din familj och din integritet. Ingen ska behöva kränka din och dina närmastes vardag, det är ett givet krav. Och vi har ingen bindningstid, så du kan närsomhelst välja att inte skydda din bostad. Fast det vore väl dumt.

 

Var steget före tjuven!

Användarvänlig manöverpanel!

Copyright © BGE Security AB | All Rights Reserved