Ett tryggt val!

 

FÖRETAGSLARM

- Säkerhet för ditt företag!

Utvecklingen visar att många företag drabbas av inbrottsförsök eller fullbordade inbrott. Ofta handlar det om större värden rent materiellt sett, men också om kostsamma avbrott i verksamheten med allt vad det innebär av förlorade intäkter och minskad lönsamhet.

Det kräver mer omfattande lösningar beroende på de enskilda förhållandena och den egendom som ska skyddas. Allt från kontor med datorer och teknik till lager med stöldbegärliga varor.

Tag kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation, så kan vi tillsammans diskutera det bästa sättet att skapa ett skydd för ditt företag.

Boka ett besök redan idag!
Telefon 031-797 22 88

HEMLARM

– Ökat skydd för ditt hem!

Ha säkerheten på fickan.
En av finesserna i vårt system är en app som du kan ha i din mobil eller iPad. Med den kan du styra, garageportar, larm, belysning och ta bilder. Den ger också indikation i form av ljud. Du har med andra ord alltid koll på läget. Tack vare oss och att du valt den här tjänsten.


Kommer någon så hörs det.
I startpaketet ingår givetvis appen med allt vad det innebär av skydd och säkerhet. Centralenhet, rörelsedetektor, manöverpanel, magnetkontakt och en riktigt högljudd siren som hör av sig om boven kommer.

Så pröva med att skapa dig ett skydd för ditt hem, din familj och din integritet. Ingen ska behöva kränka din och dina närmastes vardag, det är ett givet krav. Och vi har ingen bindningstid, så du kan närsomhelst välja att inte skydda din bostad. Fast det vore väl dumt.

Var steget före tjuven!

Användarvänlig manöverpanel!

 

TRYGGHETSLARM MED KAMERA

– ÖKAD TRYGGHET FÖR DIG OCH DINA NÄRSTÅENDE!

Genom ett tryck på den trådlösa armbandsknappen eller väggknappen skickas ett larm till din mobiltelefon som SMS, e-post, pushnotis,
eller uppkopplat till en larmcentral med åtgärd dygnet runt.

Kameran har även en Inbyggd högtalare och mikrofon som gör att du kan både lyssna och prata med dem på plats.

Tag kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation, så kan vi tillsammans diskutera det bästa sättet att skapa trygghet för dig och dina närmaste.

Trygghetslarm med kamera

 

TERMISK TEMPERATURMÄTNING PÅ MÄNNISKOR

– System för temperaturmätning på människor!

Systemet kontrollerar automatiskt alla förbipasserande (upp till 15 personer samtidigt) med en exakthet på +-0,3 grader Celsius kroppstemperatur och varnar direkt om en person uppvisar förhöjd kroppstemperatur t.ex. feber.

Vid en förhöjd kroppstemperatur t.ex. feber kommer systemet att automatiskt varna och valbar larmfunktion kan aktiveras, t.ex. grinden spärras, siren kan ljuda, blixtljus blinkar, sänder e-post till ansvarig, mm..

Ypperlig lösning till stora arbetsplatser, fabriker,skolor, universitet, hotell och konferensanläggningar, konserthallar, biografer, idrottsarenor, centralstationer för flyg, tåg och buss, mm.

 

Termisk kamera mäter temperaturen på människor! Vid feber eller förhöjd kroppstemperatur.

– TERMISK TEMPERATURSTATION

Termisk avbildningsteknologi möjliggör snabba, exakta temperaturavläsningar utan personlig kontakt. Man behöver helt enkelt enbarttitta på kameran för att få en temperaturavläsning.
Systemet reagerar nästan direkt (inom 0,2 sekunder) genom att visa om temperaturen är förhöjd. En visuell visning på skärmen, liksom ett ljudalarm, kommer att meddelas omedelbart när en förhöjd temperatur har upptäckts.
Kameran har en noggrannhet på ± 0,5° C från ett avstånd av 0,3 till 1,8 meter. Systemets förmåga att snabbt skanna människor när de passerar genom ett område minskar långa väntetider.

En ytterligare inställning kan vara att varna om systemet upptäcker att en person inte bär en ansiktsmask.

Termisk temperaturstation

Boka ett besök redan idag!
Telefon 031-797 22 88

KAMERASÄKERHET, KAMERAÖVERVAKNING

– Kameraövervakning i brottsförebyggande syfte blir allt vanligare.

Skapa en tryggare arbetsmiljö med våra högklassiga kamerasystem. Vi kan installera kameraövervakning för alla dina behov, allt i från små kamerasystem till komplexa övervakningssystem i butiker och på större arbetsplatser. Kameraövervakning är ett effektivt sätt att motverka bland annat inbrott, stöld och skadegörelse samt snatterier.

Våra kameror har AI, Full-color det vill säga att det är färg i bilden även på natten.

 

Vanlig kamera samt Full-color kamera med färg i bilden även på natten.

 

Copyright © BGE Security AB | All Rights Reserved